Momentan comenzile inregistrate pe acest site nu sunt preluate si prelucrate, Va multumim!!

Politica de confidentialitate

Compania: SC Bonanza Trading SRL

Adresa sediu social: Bucuresti, Sector 3, Bd. Camil Ressu, nr.11

Reg. Com.: J40/12669/2012

CUI: RO30848224

Conform Legii nr. 677/2001 si a legii 506/2004 SC. Bonanza Trading are obligatia de a administra, folosi doar in scopurile precizate, datele personale ce sunt furnizate.

Scopul colectarii datelor este pentru a putea informa utilizator situatia contului de pe www.bonanza.ro, evolutia si starea comenzilor, evaluarea serviciilor si a produselor oferite, marketing, publicitate, statistica.

www.bonanza.ro poate trimite astfel reclame, felicitari, vouchere si alte mesaje speciale.

Site-ul foloseste cookies prin intermediul carora www.bonanza.ro poate salva preferintele utilizatorului pentru o mai buna experienta pe site.

www.bonanza.ro nu promoveaza SPAM-ul si orice utilizator care a furnizat adresa de e-mail pe site-ul www.bonanza.ro poate opta pentru dezabonarea de la newsletter.

Nu sunteti obligati sa ne furnizati datele necesare finalizarii unei comenzi pe www.bonanza.ro. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea finalizarii unei comenzi.

Conform Legii nr. 677/2001, pentru exercitarea dreptului beneficiati de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul social al societatii - Bucuresti, sect. 3, Bd. Camil Ressu, nr. 11, Bl. 58A, Sc.1, Ap. 64 sau prin expedierea acesteia la urmatoarea adresa de e-mail contact@bonanza.ro.

SC Bonanza Trading SRL nu solicita si nici nu poate fi responsabila de informatiile cu caracter personal postate in mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decat pagina de inregistrare cont sau pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook, Twiter, etc) prin intermediul carora se pot transmite mesaje informative si care pot fi accesate de publicul larg.

Pe site-ul www.bonanza.ro pot exista link-uri catre alte site-uri web. Angajamentele noastre din prezenta politica de confidentialitate privind protectia datelor si confidentialitatea se aplica doar site-ului www.bonanza.ro si nu acopera celelalte site-uri. Acestea se supun regulilor proprii privind confidentialitatea si protectia datelor. In consecinta, SC Bonanza Trading SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea informatiilor, pentru incalcarea principiilor etice, principiilor de confidentialitate, pentru caracteristicile si calitatea serviciilor altor site-uri web care au linkuri pe www.bonanza.ro in scopuri publicitare, de informare sau in alte scopuri. SC Bonanza Trading SRL nu va fi considerata raspunzatore pentru daunele sau pierderile materiale si/sau generale, suferite direct sau indirect, care pot aparea sau care pot fi cauzate de astfel de site-uri.